ZA PODJETJA

v kolikor vas zanima naša vizija oglaševanja nam pišite ali izpolnite spodnji obrazec

Opis za podjetja 

Smart-Mark je oglaševalsko podjetje, ki se je specializiralo v kreativnem marketingu. Ponuja Vam inovativne marketinške prijeme in rešitve, predvsem pa se osredotoča na celostno oglaševanje od ideje do same realizacije. Za Vas analiziramo tržišče, poiščemo ciljne skupine, izdelamo ustrezno strategijo trženja in jo nato implementiramo v uspešno oglaševanje vašega produkta. Naš pristop je izviren in prilagojen na današnje potrebe trga, zato smo prepričani v uspeh pri strankah.

Smart-Mark je način strokovnega celostnega oglaševanja, ki vam omogoči različne načine oglaševanja in marketinške rešitve. Pomagamo Vam pri oblikovanju poslovnega načrta z ustreznimi marketinškimi prijemi in inovativnimi oglaševalskimi idejami. 

Prav tako nam lahko zaupate nalogo oblikovanja grafične podobe vašega podjetja na naših avtomobilih, ki se bodo vozili po predvidevanih mestih in zapeljeval okolico 24 ur na dan, 7 dni v tedni, 365 dni v letu. Če si vaše podjetje želi tovrstnega oglaševanja, Vam to z veseljem uresničimo. 

 

NAŠA VIZIJA: OSREČUJ LJUDI

Nudimo vam priljubljen mali mestni avto, ki pritegne pozornost že s svojo navzočnostjo ne glede na to, kje se nahaja in kdo ga vozi. Še več, Smart potiskan z reklamo nikakor ne more ostati neopažen.

Na en strani imate avto, ki pritegne pozornost s svojo prepoznavno obliko, na drugi strani pa ga je enostavno uporabljati: ga parkirati, se z njim premikati v gneči in ozkih mestnih središčih in da poudarimo, ta avto je naravnost magnet za poglede mimoidočih, ki jih v mestnih središčih ne manjka. 

Zakaj ravno SMART?
Primeren je za vsakodnevno življenje. Je agilen, varen, udoben, parkira se ga lahko skoraj povsod in kar je najpomembneje, je varčen. Bil je skonstruiran in oblikovan z namenom manjše porabe in večje ekološke osveščenosti, manj izpušnih plinov, z nizkimi emisijami CO2, majhno porabo… 

Ta koncept marketinga je preizkušen in se že uspešno uporablja v mnogih evropskih državah. Poslanstvo oziroma vizija, kako zadovoljiti potrošnika in podjetje, hkrati pa biti prijazen do okolja je glavni cilj večine svetovno znanih podjetij.
Naša vizija za prihodnost je postopoma preiti na električne avtomobile, ker se zavedamo pomembnosti varovanja okolja, same ekološke osveščenosti. Živimo v času, ko je onesnaženost planeta zelo pomembna in navsezadnje pereča tema celega planeta in tudi mi smo se odločili za uporabo avtomobilov z nizkim izpustom C02, s postopnim prehajanjem na električne avtomobile. 
Zakaj poudarjamo ekološko osveščenost? Vse tendence gredo v smeri ekološke usmerjenosti in Slovenija je ena vodilnih držav tako Evrope kot sveta po svoji neokrnjeni naravi, ekološko neoporečnih pitnih virih in naravnost čistih urbanih naseljih, kjer se še vedno pije iz javnega vodovoda in diha svež zrak. Vedno več posameznikov, družin in navsezadnje podjetij da veliko na ekološko neoporečnost, zato je avtomobil z manj ali nič emisijami posredna marketinška poteza tudi za Vas, saj nakazuje na vašo prizadevanje za bolj čisto okolje in s tem istočasno privabljate pozornost tudi tistih ljudi, ki bi se drugače z lahkoto odrekli avtomobilu. 
Smart je zaradi manjšega izpusta strupenih plinov vedno bolj pomemben tudi zaradi lastnega zdravja, kot za podjetja, ki si s tem naredijo še dodatno reklamo.  

 

BITI EKO, POSTATI EKO!  

Okolju prijazen avto je najboljša reklama tudi za vaše podjetje, ki bo v očeh ljudi pridobilo ugled ter naziv zelenega-eko podjetja.   

Izpolni spodnji obrazec 

Prijava za podjetja