Prihodnost oglaševanja

NOVI VAL OGLAŠEVANJA

Vedno več evropskih držav brez zadržkov sprejema koncept “mobilnega oglaševanja” s tendenco ekološke osveščenosti in nepotrebnega tratenja denarja za “statično” oglaševanje. 
Živimo v času, ko je oglaševanje del našega vsakdanjega življenja. Postalo je skoraj nujno potrebno za preboj na trg in konkurenčno delovanje. Ne moremo pobegniti, lahko ignoriramo ali jemljemo samoumevno vse, kar nam prikazujejo, kajti zaradi kopice nenehnega oglaševanja le-tega ne vidimo več, nismo pozorni in nam ni več zanimivo.

Ravno zato ponujamo mobilni marketing, ki predstavlja novi val oglaševanja, je dovolj vpadljiv, da pritegne pozornost in dovolj diskreten, da ljudi ne odbija s siljenjem v strmljenje v oglase. To je marketing, o katerem se govori in se ga opazi vsak dan na cestah. Ker je specifično prilagodljiv in se ga omeji na ciljno skupino po želji naročnika oglasa, je primeren za vsako podjetje, posameznika ali interesno skupino,vsakdo lahko najde za primeren denar način, kako bi oglaševal svoj produkt in mi Vam pomagamo s prebojem v ta nori svet poplave informacij, s katerimi se dandanes soočata tako potrošnik kot ponudnik storitve.

ZMANJŠAJTE STROŠKE OGLAŠEVANJA, KI GA NIHČE VEČ NE OPAZI 

Vedno več podjetij išče nove načine oglaševanja, da bi na originalen način nagovorili potrošnika oziroma potencialno stranko. Tradicionalni načini oglaševanja kot so jumbo plakati, oglasi na televiziji, radiu in v časopisih so dragi, predvsem pa so prostorsko in časovno omejeni, ker se oglašujejo na točno določenem mestu in ob točno določenih časovnih intervalih. Ponujamo Vam mobilno reklamo, ki jo lahko prilagodite svojim potrebam in ciljnim skupinam, predvsem pa se časovno ne boste omejevali, še manj pa prostorsko! Prav tako lahko izbirate ustrezno osebo iz naše preverjene baze podatkov, za katero menite, da bi primerno predstavljala Vas in Vaš produkt.

Tovrstno oglaševanje Vam bo na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni v letu, v kateremkoli kraju želite in ob katerikoli uri!
To je v danem trenutku najboljši marketing za podjetja, ki si želijo za svoj denar prejeti največ rezultatov: so bolj opazni, za oglaševanje porabijo manj denarja, ustvarijo dizajn po lastni izbiri in okusu, izberejo osebo, ki bi oglaševala njihov produkt, sami izberejo lokacijo in jo v primeru manjšega učinka fleksibilno zamenjajo brez dodatnih stroškov.  

Prikupen avto

Oglaševanje na avtu kot je Smart, je premišljeno.

Avto idej

Vsakdo, ki bo videl reklame na avtu bo želel reklamirati tudi sam.

Majhni stroški

Stroški na avtu kot je Smart so zelo majhni.

 

Okolju prijazen

Avto Smart je okolju prijazen in ekološko nepotraten.

Primer Smart-Mark avta

Vsak avto v celoti prilagodimo vašim željam oglaševanja.

Primer Smart-Mark avta 2

Oglaševanje na avtu tam kjer vi želite.

Primer Smart-Mark avta 3

Mi zberemo bazo uporabnikov, kateri nam točno povedo kje se peljejo, vi pa izberete najljubšega uporabnika.

Povečajte prodajo do 50%

Osvežite vašo oglaševanje

Poskusite z novimi tehnikami oglaševanja.

Najboljši marketing

Bodite del svežih tehnik oglaševanja.

Mobilni marketing

Po mestih kjer vi želite.