MEGA POPUST DO MESECA JUNIJA!

 

SAMO V MESECU JUNIJU – 50 % POPUST NA PRIJAVO! 

ZA KANDIDATE

Če ste oseba z veljavnim vozniškim dovoljenjem, Vam Smart-Mark advertisement ponuja priložnost, da se potegujete za brezplačno uporabo vozila Smart za določeno obdobje od treh mesecev pa vse do enega leta z možnostjo podaljšanja pogodbe. Vse, kar morate storiti, je sledenje trem enostavnim korakom in morda boste ravno Vi tisti, ki se boste usedli za volan brezplačnega Smarta.

ZA PODJETJA

Smart-Mark je oglaševalsko podjetje, ki se je specializiralo v kreativnem marketingu. Na evropskem tržišču je že vrsto let in ima veliko izkušenj s področja marketinga. Ponuja Vam inovativne marketinške prijeme in rešitve, predvsem pa se osredotoča na celostno oglaševanje od ideje do same realizacije. Za Vas analiziramo tržišče, poiščemo ciljne skupine, izdelamo ustrezno strategijo trženja in jo nato implementiramo v uspešno oglaševanje vašega produkta. Naša strategija je drugačna in naš način oglaševanja unikaten, zato smo prepričani v uspeh naših strank. Naš pristop je izviren in prilagojen današnjim potrebam trga. 

Vzdržuj avto, nakup in servise opravimo mi

OBIŠČI SPLETNO STRAN

IZPOLNI OBRAZEC

POČAKAJ NA RAZGOVOR

Ne bodi sramežljiv

poteguj se za brezplačno uporabo vozila Smart za določeno obdobje do enega leta. Izpolni obrazec, mi vas in vaše vozne navade predstavimo podjetjem, vi pa se odpeljete z brezplačnim vozilom.