ZA KANDIDATE

izpolni spodnji obrazec in se poteguj za brezplačni avto

Opis postopka za kandidate 

Če ste oseba z veljavnim vozniškim dovoljenjem, Vam Smart-Mark ponuja priložnost, da se potegujete za brezplačno uporabo vozila Smart za določeno obdobje od treh mesecev pa vse do enega leta z možnostjo podaljšanja pogodbe.
Vse, kar morate storiti, je izpolnitev podatkov spodnje prijave in morda boste ravno Vi tisti, ki se boste usedli za volan brezplačnega Smarta.

Izpolnite obrazec, ki se nahaja spodaj pod tekstom. Ko prejmemo Vaše podatke, Vam po navadni pošti pošljemo vprašalnike, ki jih izpolnjene vrnete na naslov na kuverti. Naprošamo Vas, da odgovarjate na vprašanja iskreno, ker glede na dane podatke, se bo odločalo o tem, kdo bo določeno obdobje vozil Smarta. 
Ob izpolnitvi prijave in plačilu prijavnine, naš sistem potrdi Vašo prijavo in Vas uvrsti na čakalno listo. Bodite pozorni, da ob vrnitvi vprašalnika pošljete vso dokumentacijo, ki je potrebna za uspešno prijavo: 

  • izpolnjeno prijavnico, 
  • fotografijo, 
  • kopijo potrdila o plačilu prijavnine, 
  • kopijo vozniškega dovoljenja. 

Ko ste zavedeni v bazo, ste uvrščeni na čakalno listo, čemur sledi izbor. Primernega kandidata se izbira glede na podane podatke v vprašalniku in prijavi, izbirajo pa podjetja, ki izberejo za njih najbolj primerne kandidate. Če se oceni, da ste primeren kandidat, vas pokličemo na razgovor. Po opravljenem razgovoru sledi podpis pogodbe, urejanje dokumentacije in prevzem avta. V primeru, da se ob poteku pogodbe le-te ne podaljša, kandidat ostane v informacijski bazi kot kandidat z dodano vrednostjo.

 

Izpolni spodnji obrazec 

Prijava za kandidate

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Izračunaj svojo pot: